Sunday, October 4

Review Free: Nescafe Latte Caramel Sedap

Salam ...

Siapa kat sini pernah cuba Nesafe Lattle Caramel? Dulu selalu ada iklan kat TV. Tapi setiap kali cari kat hypermarket aje, tak jumpa, laris agaknya time mula diperkenalkan. Last-last dah malas cari. Tapi baru-baru ni terjumpa pula :)
Nescafe Latte Caramel Sedap
Nescafe Latte Caramel Sedap
Nescafe Latte Caramel
Nescafe Latte Caramel Sedap
Nescafe Latte Caramel Sedap
Pack inside, besar juga la.
Nescafe Latte Caramel Sedap
Nescafe Latte Caramel Sedap
Sedap dibuat ice coffe.
Nescafe Latte Caramel Sedap
Nescafe Latte Caramel Sedap
Minum panas pun sedap.
Nescafe Latte Caramel Sedap
Nescafe Latte Caramel Sedap
Buat ice blend lagi double sedap ;)
Nescafe Latte Caramel Sedap
Nescafe Latte Caramel ni sesuai untuk penggemar kopi tak tegar. Sebab kurang pahit dan lebih creamy. Sesuai dengan my tekak, memang lebih sedap kalau nak dibandingkan dengan Nescafe Mild 3 in 1 tu. Tapi encik suami sebangai penggemar kopi tegar tak suka Nescafe Latte Caramel ni, tak 'kaw' katanya ;)
Nescafe Latte Caramel Sedap
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)
Nescafe Latte Caramel Sedap

12 comments:

  1. Pernah tengok iklan tapi belom pernah beli....
    Salam hujung minggu dari BUNDA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap juga ni untuk yang suka kopi jenis mild ... salam weekend bunda :)

      Delete
  2. Zumal suka Nescafe Latte Caramel nie, sedaaaap ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan ... sama lah tekak kita yer :)

      Delete
  3. Ha ha... titew minum wonda coffee ye.

    Kt umah minum nescafe gold.

    Tp perut x tahan ngn caffein...

    Nnt ada "washing machine" dlm perut.

    Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nescafe gold sedap ... tapi wonda coffee tu cam tak seberapa rasanya (pernah cuba yang dalam tin la) kalau yang 3in1 sedap ke?

      eh walaupun tak tahan caffein, minum kopi juga yer :)

      Delete
  4. bawah tu memikat hati.. hehehe
    xpayah masuk cafe bt sendiri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ice blend memang memikat hati kan ... buat sendiri jimat gitew :)

      Delete
  5. huhuhu sedih sbb x boleh minum nescafe mesti kepala akan sakit

    ReplyDelete
    Replies
    1. nescafe je ke? coffe lain boleh tak? ... tak boleh minum la kan kalau sakit kepala

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...