Sunday, October 4

Thank You Top Komentator September 2015

Salam ...

Dah 4hb baru update senarai top blogger bulanan kan. Macam yang BW cakap dulu, BW dah tukar kepada widget komen yang simple dan boleh di set tarikhnya. Tapi lately ni widget tu tak functioning. So, tukar lagi kepada widget baru lagi.

Top Blogger September 2015
Top Blogger September 2015


Actually widget baru ni tak boleh nak di set tarikhnya. Just boleh set untuk 30 hari. So, senarai komen tu dikira dari 4 september hingga 4 oktober 2015, sebab BW print screen pada hari ini :)

Untuk bulan September, blogger Jari Manis masih menjadi winner. Thanks a lot JM. Dah masukkan you blog dalam my bloglist. Dan, will boommm your blog later kay, sebagai tanda penghargaan :)

Thanks juga buat huda, nina, aiza dan mummy. BW dah masukkan blog korang dalam bloglist bulan ini sebagai tanda terima kasih. Jom semua kita blogwalking kat blog diorang.

1. Jari Manis Travel List
2. Real Life Is Real
3. Nina Life Stories
4. Mizz Aiza
5. Mummy Julia

Kepada yang tidak tersenarai, terima kasih juga diucapkan buat semua. Jangan serik tau komen kat sini walaupun kebanyakan entry adalah makanan :p Kunjungan korang akan sentiasa dibalas. Thanks korang :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

26 comments:

  1. Salam singgah sini sis....wahh...tahniah kepada semuanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq juga buat diana yang sudi komen kat sini :)

      Delete
  2. Replies
    1. tq juga buat suhaila yang sudi komen disini :)

      Delete
  3. Yeahhhh nama mummy ada... Yabedabedooo..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mummy sebab rajin komen kat sini lately ni :)

      Delete
    2. aaa sbb Zie very friendly person.. so mummy pun ikut sertalah friendly.. syokk gak ramai kawan2 kat blogger ni..hehehheeh :D

      Delete
    3. yezze meramaikan rakan blogger :)

      Delete
  4. Tahniah buat mereka yang tersenarai ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq juga buat zumal sebab sudi komen kat sini :)

      Delete
  5. tahnia yg tersenerai Zulmal pun ada kat sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. zumal dah lama komen kat sini :) ... tq juga buat etuza yang baru start komen kat sini :)

      Delete
  6. Semoga ukhwah kita di dalam maya berkekalan.. Terima kasih juga sebab selalu blogwalking di blog aiza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu aiza ... tq buat aiza dan sama-sama :)

      Delete
  7. Replies
    1. hehe titew gitew :p ... tq tau huda sebab rajin komen kat sini :)

      Delete
  8. memang xfunction la BW tp kalau buka guna HP boleh pulak. hehehe
    tahniah bt yg tersenarai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nina pun guna yang tu juga ke? ... blog ni kalau mobile nyer, guna template default, so takleh nak cek :)

      Delete
    2. tq nina sebab sudi boomm kat sini :)

      Delete
  9. terima kasih juga buat zie has kerana rajin serang blog JM, TERHARU!

    ReplyDelete
  10. Widget top commentar yg d gunakan skrg cam ada prob je sampai skrg x muncul top commentar tu, nk minta zue has share code commentar yg d gunakan ni leh x cam x best plak x kuar top comentar d blog ni. Blogspot ada prob ke eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu saya pun guna widget top komen yang boleh set tarikh macam JM ... tapi server tempat dia upload widget problem kot, tu yang tak berfungsi tu :)

      Delete
    2. sat lagi nak share pasal top komen avatar yang baru ni kay, tapi tak boleh set date yang ni, just boleh pilih nak display untuk berapa hari yang lepas sahaja :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...