Wednesday, November 18

Birthday Blogger? Bila Birthday Korang?

Salam ...

Wordless Wednesday. Entry santai untuk hari ni ...

Birthday Blogger. Birthday Blogger? Bila Birthday Korang? Tarikh Birthday. Selamat Hari Lahir. Selamat Hari Jadi
Birthday Blogger?

Sebelum tu, nak wish Happy Belated Birthday buat Jari Manis. Semoga panjang umur, murah rezeki dan sihat selalu kay. Tapi tak sure sebenarnya bila tarikh birthday JM ni. Cer komen JM ;) Just nampak Scdha Sein wish birthday kat JM dalam blog dia. So, nak wish juga.

Oklah berbalik pada tajuk. Ni sekadar suka-suka jer tau. Bila tarikh lahir korang? Mine 24 Julai 198X. X tu bukan nak suruh teka tau, X tu rahsia. Hehe. Korang pula bila? Cer komen sikit bila besday korang ;)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

48 comments:

  1. Wahhh 8X.. adakah kita dilahirkan tahun yang sama..jeng jeng jeng..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeng jeng jeng ... maybe kita sebaya kot mummy ... my fren yang kahwin pas spm, anak dia sebaya hero besaq mummy ;)

      Delete
  2. cupcake tu pink... I like! pos satu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama macam JM suka pink yer ... tak perlu pos mummy ... save jer gambar tu hahaha :p

      Delete
    2. nampak sedap kan ... tapi bukan saya yang buat hehe :)

      Delete
  3. oh birthday kak JM hari ni,saya baru tau :-)

    tarikh lahir saya 16/10

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sure bila besday JM ... yang penting bulan ni.

      besday nabihah bulan lepas ajer. hepi belated besday :)

      Delete
  4. Happy birthday buat JM jugak..
    saya pun 198X jugak.. haha..jom saling teka... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeng jeng jeng ... mungkinkah kita sebaya :)

      Delete
    2. mungkin jugak... hahaha..tuo dah sy ni...:P

      Delete
    3. selagi belum cecah angka 4, kira belum tua lagi kita ;p

      Delete
  5. Happy belated bday BW...

    ngeh ngeh ..

    ReplyDelete
  6. hehehhe...sy lahir tahun 1980....opsss....

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. sue bulan jan ... 198X, sebaya kah kita?

      asal 8X jer budget sebaya kan, padahal antara 1980-1989, jauh beno beza :p

      Delete
  8. Salam singgah petang BW....opsss....diana pula 13/09/19XX.....haha....

    Selamat hari lahir juga buat JM...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ... diana muda lagi, ni mesti 199X ni ;)

      Delete
    2. Terima kasih Diana..Diana muda lagi belum cecah 30 tahun ;p

      Delete
    3. muda remaja lagi kan kalau belum 30 ;)

      Delete
  9. Replies
    1. kah kah kah...abe MKL baca ke tak entri ni

      Delete
  10. ye ke sis? sy lahir 4 hari selepas sis!! siyes!! kak yan blogger 25 julai!!! wahhh nnt kite celebrate sm2 ek ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama yer kita bulan julai... tahun gerenti lain kan, sebab anies muda remaja lagi :)

      Delete
  11. Terima kasih Zie Has for the wish...terharu ioulsss...then pic cupcake tu i like sbb warna ping!!! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ... sengaja letak gambar cupcake pink sebab JM suka pink :)

      Delete
  12. aha...JM lahir on November...tarikh nya? biarlah RAHSIA heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi tarikh pun rahsia ke? ... biasa rahsia tahun ajer ... perahsia sungguh JM ni :p

      Delete
    2. Sekarang november.. Happy birthday JM.. ;)

      Delete
  13. Birthday aiza bulan depan.. 20/12.. Hehe..

    ReplyDelete
  14. happy birthday buat sis JM dan SS.. hehehe

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...