Monday, November 30

Dapat Nota Chenta Dari Mummy Julia. Thank You!

Salam ...

Entry ni ditujukan khas buat Mummy Julia. Baru jer ni posmen hantar ke rumah, terus update blog tau :p Yeay! Dapat fridge magnet lagi. Almaklumlah koleksi FM kat rumah ni tak banyak, so suka la kan ;)

Dapat Nota Chenta Dari Mummy Julia. Thank You! Dapat Gift Hadiah Dari Blogger Sempena Top Komentator.
Nota chenta dari mummy :)

Sekali imbas gambar sure tahu kan siapa tuan empunya yang memberi. Sebab gambar doodles tu sama macam gambar banner blognya. Gambarnya bersama dua hero kesayangan. Sudah semestinya dari Mummy Julia yang peramah lagi vogue ;)

Kepada sesiapa yang belum kenal Mummy Julia, boleh la terjah ke blog dia, Nota Chenta Mummy. Tapi rasanya ramai dah yang kenal mummy dan hero-hero nya tu :)

Dapat Nota Chenta Dari Mummy Julia. Thank You! Dapat Gift Hadiah Dari Blogger Sempena Top Komentator.
Yang mana satu?

FM dari mummy dah pun selamat ditempek dekat fridge. Dapat tempek satu jer, sebab satu lagi pecah bucunya. So, yang tu BW simpan lek lok dalam kotak kay. Cer teka yang mana FM dari mummy? :)

Mummy adalah blogger keempat yang bagi gift tau. Yang pertama dari Nurul Huda, Klik Sini, yang kedua dari Suhailah Hamid, Klik Sini dan yang ketiga dari Jari Manis, Klik Sini. Almaklumlah blog bosan penuh dengan resepi manalah ada peminat hehe ;)

Thanks a lot na mummy. Suka sangat tau FM dari mummy. Terima kasih daun keladi, lain kali pos lah lagi hahaha :p

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

30 comments:

  1. yang mana satu? hehehe..dari jauh dah nampak..i love melaka tu kat bawah tue

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ... dari jauh dah nampak love merah disitu :)

      Delete
    2. tu namanya dipos dengan kasih sayang mummy hehe :)

      Delete
  2. seronok kan Zie dapat kenal rakan blogger yang baik, peramah dan pemurah cam mummy ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok seronok seronok ... JM pun apa kurangnya, macam mummy juga :)

      Delete
    2. sedang tersipu-sipu malu membaca nya..keh keh keh :p

      Delete
    3. hehe tersipu sipu? macam anak dara lak yer :p

      Delete
  3. Tahniah yer BW... banyaknya fridge magnet BW yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zumal ... boleh lah, tak banyak pun sebenarnya macam tu :)

      Delete
    2. Kann Zumal.. jeles ai tau ...bole membiak lagi FM tu..

      Delete
    3. jeles tang mana mummy? ... FM mummy penuh fridge atas bawah :)

      Delete
  4. Salam singgah sini BW...wahh...dah banyak Fridge Magnet BW ni....tahniah BW...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam diana, tq ... dah lama dah kumpul, tapi jarang bercuti, so tak penuh-penuh lagi FM ... tu pun dah termasuk orang lain bagi :p

      Delete
  5. Replies
    1. yer betul ... seronok dapat kenal mengenal :)

      Delete
  6. Thanks ea Zie.. menerima hadiah yg tak seberapa dari mummy ni.. dan thanks jugak sbb rajin ke blog mummy.. Soriii ni ja na yg mampu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks juga buat mummy sebab rajin komen kat my blog ... also thanks untuk gift ni :)

      Delete
  7. hehe2 wak pon dpt gak gift dr mummy julia tuuu., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mummy baik hati, ramai yang dapat :)

      Delete
  8. bertambah koleksi fm...senget daaa peti ais tuuu ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn dah bertambah ... tapi belum penuh, so tak senget lagi lah :)

      Delete
  9. Mummy .... nak jugakkkkkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ... huda punya belum sampai lagi kot ;)

      Delete
  10. comelkan mummy punya.. hehee
    entah bila tersenarai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang comel jer hadiah mummy tu :)

      Delete
    2. kalau dpt mesti rsa sayang nk guna.. hehee

      Delete
    3. tapi saya kalau dapat FM terus guna tempek kat fridge :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...