Saturday, December 26

Sedapnya Ais Krim Wall's Cheesecake & Hershey's

Salam ...

Siapa kat sini suka makan ais krim, kita geng kay. BW ni dah macam tak sedar diri pun ada, dah la bam bam, makan ais kim macam tak bersalah pula, sama naik ajer dengan anak-anak ;)

Sedapnya Ais Krim Wall's Cheesecake & Hershey's. Review Tak Berbayar. Ice Cream Wall Selection Hershey's Dan Strawberry Cheese Cake.
Ais krim wall's selection, coklat hershey's dan stawberry cheesecake

Gambar atas ni design terkini wall's selection. Gambar bawah pula, design lama wall's selection. Dulu BW simpan bekas ni untuk dijadikan tempat simpanan fridge magnet time renovate dapur. Lain designnya kan.

Untuk ice cream wall's selection ni, yang paling BW suka, strawberry cheesecake. Memang feveret lah. Time ngandung pun boleh ngidam tau ;)

Wall's selection strawberry cheesecake memang sedap. Memang terasa cream cheesenya. Ada starwberry kering dan strawberry syrup juga didalamnya. Ada juga potongan biskut kecil-kecil, memang sedap kalau dapat gigit sekali dengan ais krim cheese :)~

Wall's selection hershey's pula anak-anak memang suka. Ais krim vanilla dengan hershey's chocolate syrup dan hershey's chocolate chips. Chocolate chips kalau dibekukan memang terasa macam gigit kekacang tapi rasa coklat, memang sedaplah. My dotter berdua kalau dapat ais krim ni memang puji sedap tak sudah lah, sebab selalunya beli ais krim neopolitan ajer kan :p

Sedapnya Ais Krim Wall's Cheesecake & Hershey's. Review Tak Berbayar. Ice Cream Wall Selection Hershey's Dan Strawberry Cheese Cake.
Design lama, masih lagi BW simpan walaupun tak guna dah :p

So, korang pun boleh cuba lah yer. Harga pun not bad. Boleh lah kan kalau nak compare baskin robin memang tak terbeli gamaknya :p

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

14 comments:

  1. Favourite jg ais krim walls ni. Mkn sekali sekala jer. Byk pilihan perasa dan sedap. Mmg puas hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak pilihan perasa kan ... for me, yang paling best strawberry cheesecake. sue suka yang mana? :)

      Delete
  2. salam singgah sini zie....sedap aiskrim walls ni tapi sekarang tak boleh try makan aiskrim walls baru ni sebab sekarang tengah batuk + selesma...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang musim batuk selsema kot diana ... hopefully cepat sembuh. banyakkan minum air masak yer :)

      Delete
  3. alamak! 2x lom rasa lagi sekadar tgk je k peti ais kt JJ tu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti boleh lah rasa anies, especially yang cheese tuh yummy :)

      Delete
  4. Replies
    1. hantu aiskrim? hantu comel ke hantu seram? hehe :p

      Delete
  5. sedap tu aiskrim.. aiza memang suka aiskrim.. tapi kalau dah kena asma tu kena kurangkan juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita aiza, bila kena asma tak boleh rasa ais krim sikit pun :)

      Delete
  6. aiza belum pernah lagi mencuba aiskrim walls Cheesecake & Hershey's ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila time sihat, boleh lah cuba aiza :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...