Wednesday, December 23

Softener Downy Parfume Memang Wangi Sangat

Salam ...

Entry santai untuk hari ini. Review tak berbayar. Nak certita sikit pasal downy perfume. First time actually beli downy perfume ni, biasanya beli downy botol biru ajer.

Softener Downy Parfume Memang Wangi Sangat. Review Tak Berbayar Downy Perfume
Downy perfume memang sangat wangi :)

Sebelum guna downy, BW guna softlan dan comfort. Tapi sejak dah malas nak angkut botol softener yang berat, so bertukar kepada downy.

Downy walaupun botol kecil dan harga mahal, tapi berbaloi untuk dibeli. Sebab kita hanya menggunakan dalam kuantiti yang sikit sahaja. Walaupun masukkan sikit sahaja, tapi baju sure wangi.

Downy perfume pula, baunya lebih wangi dari downy biasa yang botol biru tu. Downy biasa tu actually dah wangi dah. Downy perfume ni double wanginya. Sampai encik suami kata pening kepala, terasa macam pakai perfume la pula.

Softener Downy Parfume Memang Wangi Sangat. Review Tak Berbayar Downy Perfume
Downy yang biasa pun wangi juga :)

Dari segi harga pula, kalau kita beli di hypermarket, harga downy perfume sama ajer dengan downy botol biru tu. Kepada sesiapa yang suka pakai perfume yang tak kuat sangat baunya, bolehlah guna downy perfume. So, jimat duit tak perlu dah beli perfume :p

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

16 comments:

  1. Downy mmg wangi. Harganya agak mahal berbanding jenama lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn wangi dan mahal, tapi berbaloi :)

      Delete
  2. suka pakai downy kaler hitam.. memang tak perlu pakai perfume. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. wangi tak perlu pakai perfume kan :)

      Delete
  3. tak berani nk guna...ragu2 status halalnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kot, memang tak ada logo halal, tapi kandungannya berasaskan tumbuhan :)

      Delete
  4. Diana selalu guna jenama soflan jak sebab jenama downy wangi sangat boleh buat pening kepala...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pening kepala kalau letak downy banyak, kalau letak sikit ok lah :)

      Delete
  5. aiza masih setia dengan yang botol biru tu.. wanginya tahan lama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami pun baru first time cuba downy perfume, biasany memang beli yang botol biru :)

      Delete
  6. kena cuba juga la nanti yang botol merah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada banyak downy perfume ni ... boleh cuba bau yang aiza suka :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...