Monday, December 28

Tutorial Bergambar Cara Pakai Tudung Shawl Tali

Salam ...

Lagi entri wordless. Sekadar untuk simpanan sendiri. Macam senang jer nak pakai shawl bertali ni. Kalau free nanti boleh lah pusing cari shawl ni ;)

Tutorial Bergambar Cara Pakai Shawl Bertali. Cara Menggayakan Tudung Shawl. Shawl Pelbagai Gaya Mudah Dipakai
Tutorial Gaya 1

Tutorial Bergambar Cara Pakai Shawl Bertali. Cara Menggayakan Tudung Shawl. Shawl Pelbagai Gaya Mudah Dipakai
Tutorial Gaya 2

Tutorial Bergambar Cara Pakai Shawl Bertali. Cara Menggayakan Tudung Shawl. Shawl Pelbagai Gaya Mudah Dipakai
Tutorial Gaya 3

Macam senang kan? Sesuai untuk ibu-ibu yang ada anak kecil, sebab tak perlu gunakan pin :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

26 comments:

  1. menarik..salam perkenalan..rajin2 jengok belog sy ye..jika sudi follow sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal emma ... will visit your blog later :)

      Delete
  2. sy tgk kt IG bella ammara pun ada jg kalu x silap laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kisah brand apa pun anies, nanti jumpa shawl tali jer nak grab :)

      Delete
  3. shawl bertali x de, cuma ada instant 2 loop :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu pun senang juga yer ... my dotter pakai shawl 2 loop juga, cuma ibunya jer yang belum jumpa saiz besar :)

      Delete
  4. perkongsian yang baik zie has..boleh kongsi dengan wife nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh beli kan shawl sekali untuk isteri. hehe :)

      Delete
  5. cantik je tengok orang lain pakai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul tu, bila orang lain pakai, nampak canti sangat ... bila kita yang cuba tak cantik mana lah kan :)

      Delete
  6. memang nampak simple dan elegen.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang simple, yang best tu tak banyak guna pin :)

      Delete
  7. Replies
    1. saya pun belum jumpa lagi ni ... simpan dulu tutorial ni :)

      Delete
  8. Tak ada juga shawl bertali ni zie....nak simpan dulu lah tutorial ni nanti dah ada senang dah...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita diana, simpan dulu ... nanti kalau terserempak dengan shawl tali ni boleh lah follow tutorial ni yer :)

      Delete
  9. Haha... macam2 hal tudung skrg

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam-macam kan ... saingan banyak lah katakan, masing-masing dengan idea pelbagai :)

      Delete
  10. tq, sharing tudung shawl bertali.boleh cuba

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...