Monday, February 1

Senarai Top Komentator Januari 2016

Salam ...

Walaupun sejak awal tahun ini jumlah komen yang diterima agak merundum, tapi BW still nak wish terima kasih buat semua komentator :)

Tom Komentator / Pengomen Tegar Januari January 2016
Top Komentator Janunari 2016

Masih juga blogger yang sama seperti sebelum ini. Untuk bulan ni Suhailah Hamid mendahului, thanks sue. Diikuti dengan Jari Manis, Mummy Julia, Muhammad Khairuddin Lim dan nhhas. Tq semua :)

BW dah masukkan korang nyer blog dalam my bloglist, nanti senang nak blogwalking. Jom semua, moh kita blogwalking ke blog diorang:

1. Sihat Itu Nikmat
2. Jari Manis Travel
3. Nota Chenta Mummy
4. Kaki Travel Khairuddin
5. Real Life Is Real

Terima kasih juga buat silent readers dan semua blogger yang sudi drop komen di blog Buat Wanita ni. Komen korang amatlah dihargai tau :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

24 comments:

  1. saya kadang segan dgn blogger yg rajin komen ni sebab saya tak berapa sempat nak berkunjung ke blog mereka ... huhuhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn,samalah kita. kadang-kadang saya pun bukan ada masa sangat nak blogwalking ... tapi makesure beberapa hari sekali balas kunjungan semua :)

      Delete
    2. sis Vee...minta maaf lama x singgah kat sana...x sempat..ada masa JM terjah eh

      Delete
  2. tahniah kepada yang berjaya masuk bloglist...rajin mereka ini

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thanks juga buat brother MKL rajin komen kat sini

      Delete
  4. Tahniah buat mereka yang tersenarai. Sis suhaila pun rjin terjah blog sy. :)

    Jemput singgah ke blog sy.. :)

    hanyadihatiku.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. sue memang rajin blogwalking kan :)

      will visit your blog later kay

      Delete
  5. Replies
    1. tq juga buat diana sebab sudi singgah dan komen kat sini :)

      Delete
  6. minta maaf ye Zie..lama x singgah sini...ada masa je dtg terjah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer paham, JM busy travel lately ni kan ... thanks kay JM walaupun busy ada masa juga singgah sini :)

      Delete
  7. Replies
    1. tq juga buat nina yang rajin bommm kat sini :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...