Sunday, July 3

Selamat Hari Raya. Maaf Zahir & Batin

Salam ...

Berblogging lagi BW hari ni walaupun jarang update dah sekarang. Semata-mata nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua muslimin dan muslimat.

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Selamat Hari Raya

Selamat hari raya buat semua viewers dan rakan bloggers. Mohon maaf zahir dan batin BW ucapkan kalau ada tersilap type, terkasar bahasa ataupun tersilap komen sepanjang berblogging ni kay.

Setelah lama tak on komputer, hari BW baru start buka email. Sekali inbox ada lebih dari 450 new message da. Termasuk email spam lah. Tak pernah lagi dapat sebanyak ni. Dan BW pun merajinkan diri check stats blog. Yer lah, dah lama sangat tak update blog macam dulu, teringin juga nak tahu prestasi blog sendiri kan.

Pageviews Blog Buat Wanita
Captured on 3 Julai 2016 @ 8.00am

Sungguh mengejutkan. Dibulan puasa ni pageviews sehari melebihi 30,000. Selama ni nak cecah pun 10,000 pun macam susah juga walaupun update selalu. So, sekarang BW dah tahu, niat berkongsi resepi dengan adik-adik dan orang bujang yang baru belajar memasak tercapai. Tidaklah resepi tu terperuk jer dalam blog ni tanpa ada viewers.

Lepas dah sihat nanti, BW berazam nak upload lebih banyak resepi untuk dikongsi. Hehe. Diharap korang-korang yang sering jengah blog ni tak bosan lah yer. Kalau bosan pun, buat-buatlah macam tak bosan :p

Ok, dah lari dari tajuk dah ni. Sekali lagi, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN buat semua. Kepada yang balik kampung, berhati-hati di jalan raya.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

22 comments:

  1. Salam singgah sini sis...Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin....

    ReplyDelete
  2. Belum lmbt lagi kot nak ucap... Selamat hari raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sempat lagi kan ... selamat hari raya SS :)

      Delete
  3. w'pn da habis raya

    selamat hari raya aidilfitri

    ReplyDelete
  4. slmt hari ryaa. dpt kad raya nina kan. hehee

    ada cari resepi tgk link blog BW. ok la SEO berjalan dgn elok tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dapat nina, sebab jarang blogging so tak update kat blog. nway thanks.

      Alhamdulillah SEO berjalan dengan elok kan :)

      Delete
  5. selamat hari raya haji.. eh.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe selamat hari raya haji pha is ... memang dah dekat ngan raya haji dah sekarang ni :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...