Saturday, May 3

Bergembira di KFC Fun Land, KLIA, Sepang

Salam Sabtu ...

Mesti semua keluar hari ni. Tapi kami dok rumah aja, perut besar dah ni tak larat nak jalan selalu. Last time dah story pasal Bermain Pasir di Tanjung Bidara, Melaka. Just visit my brother sebelum dia ke Sudan, datang sabtu, balik ahad.

Isnin tu pergi KLIA pula, si kakak kata "Nak hantar pakcik naik kapal terbang" Tapi sudahnya, bukan dia yang teman pakcik, pakcik lak yang teman dia main playground. Actually ni first time bawa anak-anak gi KLIA, excited diorang. BW pun ni baru kali ke tiga, hehe. Cam takde hal kan sesaja nak datang. Kalau setakat LCCT tu banyak kali la :)

 KFC Fun Land @ KLIA, agak besar ruangnya.

Si adik yang aktif, tak larat nak kejar, biarkan aja :p

Si kakak lak bukan nak main dengan adik dia, sibuk main dengan adik orang lain.

Si kakak memanjat, si adik tengok dari bawah, sat lagi dia tiru la tu :)


Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)


14 comments:

  1. budak2 mmg seronok kalau dapat bermain kat playgoround ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... nak gi tempat lain pun tertangguh dibuatnya :)

      Delete
  2. Baru minggu lepas saya bawa anak main dalam kfc tapi dekat gurun, kedah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon jasa baik Puteri wanita menghantar maklumat ke syukurnyasihat@gmail.com kerana Puteri Wanita terpilih sebagai top kementator di syukurnya sihat. Ada sedikit hadiah untuk anda. terima kasih

      Delete
    2. Wah... 1st time jadi top komentator ni. Nanti sy email kay ... Nway thanks :)

      Delete
  3. http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/top-komentator-blog-april-2014.html

    ReplyDelete
  4. best kalau dpt join budak2 main. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat tengok diorang seronok pun dah best ;)

      Delete
  5. budak2 kalau dapat bmain mmg suka sgt la diorg ni. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. sampai pakciknya nak belanja makan pun tanak :)

      Delete
  6. siap ada funland... pergh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... besar lak tu ruang nya .. rasanya sewa kat KLIA ni mahal, agaknya KFC dapat tapak free kot (memandai je) :p

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...