Thursday, January 8

Festival Bas Eh Eh Bus Fest Putrajaya

Selamat Malam ...

Entri hampir-hampir bekulat, hehe, dua bulan lepas punya cerita. Kami ke Bus Fest Putrajaya. Bila kami tiba kat sana hujan pula. So round-round booth yang bahagian dalam aje la. Pastu my dotter dua orang ni nak naik bas pulak dah. Layankan aje ...

 Excited sangat nak naik bas. Tunggu lebih 30 minit. Ajak balik tak nak.

Jakun sungguh la. Naik bas tambang je kot ;p

Baby pun bulat mata melilau tengok luar, hairan kot ;)

Si abang aktifnya la, susah tul nak selfie kan dia ;)

Kami pilih bas pusing area PICC. Kata driver bus pergi balik dalam 30 minit. Tapi berhenti sana-sini, hujan pula tu, dekat sejam juga la kami dalam bas tu, sampai pening kepala rasa nak termuntah. Sampai tertidur budak bertiga ni. Si kakak je yang syok sangat naik bas :p


Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

18 comments:

  1. haha best.. samalah dengan Razim kalo pergi singapore nak naik bas.. apa yang best tak tau.. the fascinating world of children kan heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi singapore ade gak tujuannya. ni pusing putrajaya tempat yang dah selalu sangat pergi. sampai pening jadinya :p

      Delete
  2. layankan jela kan. kita ni nak keluar isi perut dah. diorg bru nk explore

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe ... nanti bila masuk asrama, baru tahu tahap kebosanan naik bas tambang ;)

      Delete
  3. byk aktiviti di putrajaya ni kan

    http://anakbonda.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la beruntung org yg dok putrajaya. kami yg dok jauh sikit ni pun, kerap sangat datang putrajaya :)

      Delete
  4. Anak2 kemain syok sbb dpt naik bus..bkn selalu mereka dpt naik bus pun kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan... yang second tu tak pernah langsung. tu yg jakun :p

      Delete
  5. hehe anak2 mmg suka naik bas..excited je kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. excited memanjang. nasib baik bas putrajaya tak ramai org, kalau penuh malas layan :p

      Delete
  6. suka nya sikecik tu..bulat matanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hairan... nampak luar dengan jelas. kalau naik kereta nampak atas je kan :)

      Delete
  7. Memang best pusing putrajaya.. tp naik bas lg best kot sbb byk henti2. Setiap presint ada macam2 kecuali kwnsan perumahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak-anak seronok, ibu ayah pening bas bergoncang :p

      Delete
  8. Anak-anak saya dah beberapa kali ajak naik bas, tapi tak sempat lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la bawa diorg nanti. rasa kepeningan naik bas. nasib baik bas putrajaya cun :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...