Saturday, February 7

Casing Handphone Saiz Besar Lebih Murah?

Salam ...

 Harga casing ungu lebih murah dari pink ;)

Entry sembang kosong. Banyak tempat dah cari baru jumpa casing purple untuk model handphone baru BW. Yang best tu murah aje RM15 untuk saiz screen lima inchi. Dulu beli casing yang sama, warna pink untuk saiz screen tiga inchi RM25. Erm, hairan, saiz casing lebih besar harga lebih murah ke? :p

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

14 comments:

  1. memang senang sekarang dapat chasing hp yang murah. Murah dan cantik lagi baik kan...hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. kalau sama aje cantiknya better pilih yg murah :)

      Delete
  2. Salam singgah pagi sis...murah tapi cantik lagi sis...sangat berbaloi2 kita beli...

    ReplyDelete
  3. huuu murah la tu..saya fon 5 inci..casing rm30 kot... rasanya sama cam di atas je hu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker? tak ada rezeki dapat yg murah :)

      Delete
  4. asalamualaikum ...morning pw... :-))

    murahnya...untung lah dapat juma kedai yang murah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam ... tu la untung kan :) lagi untung sbb husband yg beli :p

      Delete
  5. semalam pon sy ad jmpa kedai yg murah kt damansara, tp xdek pulak utk fon sy,haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai.. tak ada pula ye, belum rezeki, cari lagi :)

      Delete
  6. X pasti sbb x beli casing phone. Guna yg sedia ada masa beli phone.

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm.. kalau beli hp mahal dari kedai lain biasa memang ada free gift. tapi kalau beli hp kedai murah, dapat la hp semata-mata, kena cari sendiri casing nyer :)

      Delete
  7. sama dgn casing my kakak . tak perasan lak berapa rm ... dah turun harga kot .

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe kot.. sebab peniaga makin bertambah sekarang :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...