Friday, May 29

Play Area / Mini Playground Simple Untuk Anak-Anak

Salam ...

Sembang kosong untuk kali ini. Last time dah cerita let go slide, just tinggal buai, Klik Sini. Lepas tu beli playhouse ingatkan cute tapi besar beno, let go lagi, just tinggal play tent, Klik Sini. Kali ni nak buat play area simple :)
mini slide mini playground dirumah
Indoor playground simple dirumah. Ruang permainan dirumah. Mini Slide, Mini Playground, Mini Swing for home.
 Play area baru dekat ruang tamu :)
mini slide mini playground dirumah
Orang lain sibuk ganti sofa perabut baru bagai. BW clearkan ruang letak mainan anak-anak. Tapi just letak mainan besar aje, yang kecil-kecil simpan dalam box, letih nak kemas. Play area ni betul-betul depan pintu masuk. Orang lain pentingkan tetamu letak sofa meja kopi semua, BW pentingkan anak-anak, jadikan play area :p
mini slide mini playground dirumah
Indoor playground simple dirumah. Ruang permainan dirumah. Mini Slide, Mini Playground, Mini Swing for home.
 Letak sikit sudah la, yang lain simpan dulu. 
Nanti dua tiga bulan lagi diorang bosan, letak mainan lain pula :)
mini slide mini playground dirumah
Indoor playground simple dirumah. Ruang permainan dirumah. Mini Slide, Mini Playground, Mini Swing for home.
Dirasmikan oleh si baby montel ;)
mini slide mini playground dirumah
Walaupun simple, anak-anak suka sangat. Bangun tidur turun ke ruang tamu terus main buai. Bila dah bosan nanti diorang tengok aje la kot. Tapi mainan ni tak makan ruang, boleh simpan kalau anak-anak dah tak nak main.
mini slide mini playground dirumah
Actually anak-anak ni memang cepat bosan. Sebulan lepas tu diorang dah tak berapa nak main sangat dah. So, BW simpan tent tu, letak mini slide pula. Mini slide ni pun tak makan ruang dan boleh dilipat dua bila nak disimpan. Bila diorang bosan lagi, tukar-tukar je la ;)
mini slide mini playground dirumah
Indoor playground simple dirumah. Ruang permainan dirumah. Mini Slide, Mini Playground, Mini Swing for home.
Kali ni, just letak pooh, buai dan mini slide.
mini slide mini playground dirumah
Indoor playground simple dirumah. Ruang permainan dirumah. Mini Slide, Mini Playground, Mini Swing for home.
Yang ni memang senang nak kemas sebab tiga item jer :)
mini slide mini playground dirumah
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)
mini slide mini playground dirumah

2 comments:

  1. yg penting anak suka. simple pun ok je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann ... anak-anak kecik sentiasa suka aje ;)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...