Sunday, April 20

Playground @ Home. Hanya Tinggal Kenangan

Wordless Sunday ...

Bila anak-anak asyik nak ajak gi taman, teringat playground yang BW dah lelong tu. Lima tahun guna, pastu lelong sebab macam menyemak rumah ajer. Skang bila anak asyik nak main playground, rasa nyesal lak lelong, dah la beli mahal kan. Nak beli baru, takut nanti ada rasa menyemak ruang lagi :p

Activity Climber Slide Brand Lerado. Hanya Tinggal Kenangan.

Beli time my first daughter baby lagi. Time tu beli buai besi dengan slide ni. Bila ada dua memang makan ruang. Decide lelong yang ni sebab buai tu cam sayang nak lelong, lagipun saiznya kecil sikit. Tapi tatau la, kot-kot dah semak ruang, ntah-ntah lelong gak kot :p

Seronok sangat. Tapi bila ada, jarang juga mainnya. Bila tak ada, asyik la nak main taman :p

Buai ni playground pertama yang dibeli. Walaupun makan ruang, sayang nak jual. Simpan jadi kenangan anak-anak biladah besar nanti :)

Klik Sini untuk lihat senarai Indoor Playground KL / Selangor.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

10 comments:

  1. pergh.. playground dlm rumah..
    singgah menabung sini..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. time tu anak sorang, beli playground diutamakan dari beli perabot hehe

      Delete
  2. playground memang bagus kerana kita tak perlu bawa anak main jauh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... kita pun tak payah susah-susah keluar rumah :)

      Delete
  3. masalahnya ruang yang besar diperlukan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la makan ruang ... time perabot tak berapa nak ada ok la ...

      memang seronok ada playground kat rumah, tak payah gi taman selalu, tapi kekadang diorang bosan juga :)

      Delete
  4. Biasa la tu menda kalau ada memang tak dihargai... tapi bila dah tak ada baru nak sibuk2.. ehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... bila ada rasa menyemak, bila takde rasa nyesal lak lelong :p

      Delete
  5. anak-anak sekarang beruntung kan, SS pon ada beli playground untuk anak. At least kalau tak sempat nak bawa ke taman permainan tu dia still boleh main-main juga dalam rumah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang beruntung sangat. kita dulu nak dapat mainan murah pun susah, kena simpan duit sendiri lagi :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...