Sunday, July 5

Koleksi Kad Raya Comel Pilihan Si Kakak

Salam ...

Entri pendek untuk hari ini. Just nak cerita anak zaman sekarang. Kecil lagi dah pandai nak hantar kad raya :)
koleksi kad raya comel cantik
Koleksi Kad Raya Comel Cantik Cute Pilihan Si Kakak
Comel-comel kad raya pilihan si kakak ni ;)
koleksi kad raya comel cantik
BW dulu sekolah menengah baru lah pandai pos kad raya pada kawan. Sekarang ni my dotter baru darjah satu dah pandai dah minta kad raya untuk diberi pada kawan rapat dan sepupu-sepupu dia.
koleksi kad raya comel cantik
Korang perasan tak? Pernah satu masa dulu kad raya ni dah macam tak laku. Semua nak send e-kad. Sekarang ni pula, rasa macam zaman kegemilangan kad raya dah kembali semula. Ramai betul yang belek-belek kad raya kat shopping mall. Dan ramai juga blogger-blogger yang send kat raya.
koleksi kad raya comel cantik
Bilalah mood nak menulis kad raya BW ni datang lagi yer. Dah berabad dah tak pos kad raya ni ;p
koleksi kad raya comel cantik
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)
koleksi kad raya comel cantik

26 comments:

  1. comelnye kad raya, baru je terima 1 kad raya, rasa best sangat dapat kad raya tau ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan ... samalah kita, terima satu je kad, itupun dari zakat selangor. haha :p

      Delete
  2. Kenangan btl kad ry ni..dlu suka kumpul dn lekat kt dinding umh..dpt yg ade bnyi tu lagi rasa vangga..haha...sapela nk bg sy kad ry ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ... memang legend la. erm, tak pernah dapat yg berbunyi tu la, beri kat org ade la ... sape nak bagi kad raya? kita kena send kat org dulu baru ada org balas ;)

      Delete
  3. Kenangan btl kad ry ni..dlu suka kumpul dn lekat kt dinding umh..dpt yg ade bnyi tu lagi rasa vangga..haha...sapela nk bg sy kad ry ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ... memang legend la. erm, tak pernah dapat yg berbunyi tu la, beri kat org ade la ... sape nak bagi kad raya? kita kena send kat org dulu baru ada org balas ;)

      Delete
  4. Kenangan btl kad ry ni..dlu suka kumpul dn lekat kt dinding umh..dpt yg ade bnyi tu lagi rasa vangga..haha...sapela nk bg sy kad ry ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ... memang legend la. erm, tak pernah dapat yg berbunyi tu la, beri kat org ade la ... sape nak bagi kad raya? kita kena send kat org dulu baru ada org balas ;)

      Delete
  5. Replies
    1. zaman sekolah ... suka memberi dan mengumpul kan :)

      Delete
  6. Replies
    1. betul tu ... memang best. bagi kad raya pun rasa best juga, cuma rajin ke tidak aje :)

      Delete
  7. Kad raya skrg pon dah tak semahal dulu.. Sepeket tak sampai 3 henget pon ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ... sekarang dah murah. cute-cute pula tu :)

      Delete
  8. Kad raya ada sentimental valuenya sendiri... Sayang juga kalu tradisi ni pupus camtu je kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju ... sayang sgt kalau amalan bertukar kad raya dah tak diamalkan :)

      Delete
  9. wahh!!! your daughter pun dah start pos kad raya....kad raya dari ibunya x de ke hiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ... ibunya malas sikit la, sebab ibunya tak dilatih dari kecil.

      Delete
    2. bila tengok ramai blogger bagi kad raya ... InsyaAllah nak merajinkan diri bagi kad raya la tahun depan :)

      Delete
  10. Tunggu kad raya dari JM yek...dah pos

    ReplyDelete
    Replies
    1. syoknya ... baru je dapat gift, ni nak dapat kad raya pula. thanks JM

      Delete
  11. bestkan dpt kad raya.. maaf la thn ni nina oder sikit sbb takut xelok tp alhamdulillah ok
    in shaa allah thn depan boleh print byk sikit dan hntr kt BW :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best dapat kad raya ... yg tak best nak menulis kad raya (ayat org malas) :p

      Delete
    2. hopefully dapat kad raya dari nina next year :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...