Saturday, December 12

Senarai Top 50 Blogger Yang Drop Komen Di Sini

Salam ...

Hari ni macam free sikit. So, nak merajinkan diri macam mula-mula blogging dulu. Mula-mula dulu gigih tau list kan 100 blogger pertama yang drop komen di blog ni, Klik Sini.

Senarai Top 50 Blogger Yang Drop Komen Di Sini. Terima Kasih Buat Semua Komentator Sepanjang 2015. Misi Blogwalking Sebagai Tanda Penghargaan.
Sekadar Hiasan

Kali ni BW nak listkan 50 blogger yang drop komen di blog Buat Wanita sepanjang tahun 2015. List ni lebih kepada simpanan sendiri, senang nak blogwalking nanti.

Susah juga nak maintain membalas komen ni, balas komen blogger baru, blogger yang lama terlupa pula kan. So, buat list macam ni senang kot nak blogwalking.

Senarai top 50 ni, BW grab guna widget komentator lah apa lagi. Takkan lah nak cek satu-satu kan, jenuh kerja :p

01. http://jarimanistravel.blogspot.my/
02. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my/
03. http://hnr318.blogspot.my/
04. http://sukasamko.blogspot.my/
05. http://www.mizzaiza.com/
06. http://www.sihatitunikmat.com/
07. http://notachentamummy.blogspot.my/
08. http://duniazumal.blogspot.my/
09. http://mardiahdiana.blogspot.my/
10. http://vithebat.blogspot.my/
11. http://vitaminwawa.blogspot.my/
12. http://scdhaseinphoto.blogspot.com/
13. http://aniesandyou.blogspot.my/
14. http://harumankasehvee.blogspot.com/
15. http://www.budakpening.com/
16. http://housewifearts.blogspot.my/
17. http://madey09.blogspot.my/
18. http://postcrossing-3lalat.blogspot.my/
19. http://atieyusoffamily.blogspot.my/
20. http://kameqdeanna.blogspot.my/
21. http://www.heroborneo.com/
22. http://www.arzmoha.com/
23. http://www.syukurnyasihat.com/
24. http://cetusanmind.blogspot.my/
25. http://iryantyahamad.blogspot.my/
26. http://aulawrites.blogspot.my/
27. http://nothingzorro.blogspot.my/
28. http://cikna136.blogspot.my/
29. http://www.sitisharini.com/
30. http://mrhanafi.com/
31. http://iolacaviarofficial.blogspot.my/
32. http://www.mariafirdz.com/
33. http://mrsablogstori.blogspot.my/
34. http://daftar-unifi-online.blogspot.com/
35. http://www.aeinnamusa.com/
36. http://norazis2908.blogspot.my/
37. http://mummysupplementshop.blogspot.my/
38. http://www.kisahsidairy.com/
39. http://al-pakri.blogspot.my/
40. http://nooriahnaim.blogspot.my/
41. http://www.papaglamz.com/
42. http://hzinnirah.blogspot.my/
43. http://sallyadan.blogspot.my/
44. http://cikash.blogspot.my/
45. http://coretancikfafa.blogspot.my/
46. http://cikannesweetyncool.blogspot.my/
47. http://aunidenovella.blogspot.my/
48. http://timetravelafif.blogspot.my/
49. http://sayazarulfarhana.blogspot.my/
50. http://wzalehawismail.blogspot.my/

Misi blogwalking ni sebagai penghargaan kepada semua blogger yang pernah drop komen di blog ni. Kalau korang pun nak join blogwalking, moh kita :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

44 comments:

  1. Replies
    1. thanks juga buat brother MKL sebab rajin komen kat sini

      Delete
    2. bro mkl memang rajin drop komen

      Delete
    3. betul tu, dia memang rajin membalas kunjungan :)

      Delete
  2. Replies
    1. yups ... kalau free mesti singgah blog kaki travel :)

      Delete
  3. Replies
    1. memang rajin ... especially yang top 20

      Delete
    2. kurang rajin hehe ... arz moha rajin blogwalking ke blog blogger lain kot :)

      Delete
  4. Replies
    1. Wah blog saya tersenarai no 17..hebat ..terima kasih mempercayai blog Etuza tu. Blog kampungan..terima kasih ya Zie

      Delete
    2. cikgu etuza rajin singgah sini lately ni ... thanks yer :)

      Delete
  5. Salam singgah sini Zie...Alhamdulillah diana no.9 tu...terima kasih Zie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam diana ... terima kasih juga buat diana rajin drop komen kat sini :)

      Delete
  6. Eh dah tak buka open untuk komen ? Nanti geng self hosting susah nak komen .

    Wanyob Dot Com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak buka open untuk komen? open untuk anonymous ke? hehe ... blur sikit :)

      Delete
    2. Haah open untuk anonymous . Sebab kami yang pakai Wordpress Org susah nak komen .

      Sebab kalau letak link dalam komen nie bahaya sikit nanti Google marah .

      Delete
    3. oh dulu open ... tapi banyak lah yang tempek iklan judi kat sini.

      tak tahu lak yang jenis wordpress susah nak komen. sat eh nak open untuk anonymous semula

      eh chop, kalau letak link dalam komen google marah? tak pernah tahu la yang ni:)

      Delete
    4. Haah google marah . Kalau google detect banyak sangat komen penuh dengan link nanti dia konsider sebagai spam blog .

      Delete
    5. dah study kat google.com/webmaster, comment spam tu comment dengan link yang guna script / software yang generate post spam.

      untuk selamat, better jangan letak link dalam comment dan jangan approve comment yang ada link, sebab kita pun tak tahu yang mana satu spam link kan.

      tq sebab share info ni :)

      Delete
  7. Replies
    1. ok anies kirim salam kat no.13 ... terpaksa lah anis jawab salam sendiri kan :)

      Delete
  8. Yang nombor 12 tu sape? Nombor 12 tuuu... Alaaaa Nomborrrr 12 tuuu...
    * Saje nak ulang banyak kali.. Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang no 12 tu rerupis lah, rerupis yang suka warna biru ... bukan rerupis yang suka pink, sebab yang pink haruslah no 1 dimana-mana hehe :p

      Delete
  9. no 22 check in...macam sama dengan umur :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh arz moha 22 ke? ... wah, dah ada anak sorang? syabas :)

      Delete
  10. hahaha.. termasuk juga. tahniah buat semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah nama nina ada, no.4 lagi tu, tq nina :)

      Delete
  11. nampaknya....saya dah blogwalking semua topik yang ada ..walaupun baru balik dari bercuti hari ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat pertama kalinya brother MKL komen banyak macam ni ... tq tq :)

      Delete
  12. Replies
    1. setahun ni aiza ... blog aiza lagilah ramai yang komen, satu entry pun dah banyak komen tau, kalau setahun berganda dari list ni :)

      Delete
  13. ada list begini senang nak blogwalking..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ... bila free terus klik link :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...