Wednesday, December 2

Terima Kasih Kaki Komen November 2015.

Salam ...

Update senarai top komentator untuk bulan lepas, november 2015 ...

Terima Kasih Kaki Komen November 2015. Top Komentator Bulan Lepas Blog Buat Wanita.
Terima kasih semua :)

Nampak tak gambar tu, komen dari Jari Manis mencecah 100 dan komen dari Mizz Aiza almost 100. First time dalam sejarah blog ni menerima komen dari blogger yang sama sebanyak tu tau. Terharu sangat :)

Macam bulan-bulan yang lepas JM, masih menduduki tempat pertama dengan komen kebaboom bulan ni. Thanks  JM. Mizz Aiza pula dengan nilai komen kurang sikit jer dari JM, kebaboom juga lah walaupun baru sebulan dua ni kami membalas komen. Thanks Aiza.

Nhhas (Huda), Muhammad Khairuddin Lim dan Mummy Julia pun kebaboom juga. Thanks a lot. Dan ramai lagi yang komen disini yang tak masuk list top five. BW ucapkan terima kasih buat korang semua.

Majority readers blog Buat Wanita ni adalah silent readers. Thanks a lot juga buat semua silent readers. Hopefully bila korang mengoogle resepi akan lekat kat sini lagi ;)

Senarai top five kaki komen telah dimasukkan dalam bloglist bulan ini. Jom kita blogwalking ke blog mereka yang ohsem ni untuk berkenal-kenalan :)

1. Jari Manis Travel
2. Blog Mizz Aiza
3. Real Life Is Real
4. Kaki Travel Khairuddin
5. Nota Chenta Mummy

Diakhiri dengan pantun dua kerat. Ala-ala pantun jarjit upin ipin gitew. Terima kasih daun keladi, bulan depan komenlah lagi dan lagi :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

46 comments:

  1. Salam singgah sini BW....wahh..tahniah kepada top five kaki komen dekat blog BW...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ... tq juga buat diana sebab rajin komen kat sini :)

      Delete
  2. tahniah nyerr blogger hebatt tuuu semua ., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang hebat semua tu ... tq juga buat wak sebab komen kat sini :)

      Delete
  3. Replies
    1. tq buat suhailah juga sebab rajin komen di blog ni :)

      Delete
  4. hehehhe...tahniah pada yg tersenarai......

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. yer betul ... semua hebat termasuk brother MKL :)

      Delete
  6. Bw... gift dh dpt.... tenkiu tenkiu.... mmmuuuaaahhh cikit....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ... tq juga buat huda yang rajin komen kat sini :)

      Delete
  7. Buat sendiri ke?

    Kreatip betul... mcm mn taip mnda tulisan timbul tu....

    Hihiji.... maaf lh soklan x cerdik sgt sbb mmg tak reti kreatif ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat sendiri yang mana tu huda? watermark ke? ... dah lama dah tempek watermark tu dalam blog ni, huda baru perasan ke? :p

      watermark tu image la huda ... kalau taip semata-mata memang tak timbul :)

      Delete
  8. Replies
    1. noted ... tq juga buat brother MKL sebab rajin komen kat sini :)

      Delete
  9. tahniah semua...sis JM sentiasa teratas

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM memang rajin membalas kunjungan :)

      Delete
    2. uhuk uhuk uhuk...JM datang ni ;p

      Delete
    3. Zie..balas kunjungan tanda penghargaan dan terima kasih ;-)

      Delete
    4. tersedak JM hehe ... betul tu, tanda penghargaan kan :)

      Delete
  10. Bestnyer..ramai silent reader. Tahniah. JM memang best

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang blog ni ramai silent rider :) ... JM memang best kan

      Delete
    2. hai Mawar Melati...pernah singgah di blog JM kan? ke tak pernah...lupa sudah

      Delete
    3. best apanya si JM tu rajin main-main di blog org heeee

      Delete
    4. JM kan rajin membalas kunjungan semua blogger ... best la :)

      Delete
  11. Terima kasih juga buat Zie kerana rajin singgah di blog JM

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ... thanks juga buat JM :)

      Delete
  12. Replies
    1. tq juga buat nina sebab rajin komen kat sini :)

      Delete
    2. nina kalau dh komen memang tak ingat dunia :)
      tq juga sbb slalu drop komen pukal. dh tahu jd top komen blog nina thn ni. tahniah BW

      Delete
    3. hehe komen secara pukal lebih mudah berbanding komen setiap hari, jimat masa ;)

      yeay jadi top kamentator kat blog nina yer :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...