Monday, January 25

Terserlah KeBODOHan KeBANGANGan Tahap Cipan

Salam ...

Baru jer update entry tadi. Ni update lagi. Sebab tak puas hati dengan berita terkini di TV3 baru ni. Katanya, "Dana 2.03 billion telah dipulangkan kembali kepada keluarga diraja arab saudi" ...

Ros in kangkung land
Bini sape la ni?

Terserlah keBODOHan dan keBANGANGan tahap cipan. Apa dia ingat rakyat semua percaya? Apa dia ingat rakyat bodoh sangat ke?

Dulu 2.6 BILLION. Sekarang hanya 2.03 BILLION sahaja katanya. Mana lagi 0.6 BILLION? Dah habis guna untuk rasuah sana-sini ke? Habis bagi bini ko shopping ke?

Dulu katanya dana politik. La ni, katanya 2.03 BILLION berkenaan telah dipulangkan semula kerana tidak diperlukan. Hampeh. Dah kata dana politik kan? Apesal tak pulangkan pada parti politikus ko tu? Ke dah pulangkan pada 'akaun diraja arab saudi' bini ko?

Sekian sahaja luahan hati yang betul-betul tak puas hati.

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)

12 comments:

  1. errrr......no komen.....lariiii

    ReplyDelete
  2. kesian rakyat marhein jadi mangsa... tak takut hukum Allah ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, kita yang jadi mangsa ... dah lah songlap duit negara, bila dah kantoi, bukannya nak pulangkan semula ... patutnya bayarlah hutang negara yang bertimbun tu, ini tidak, nak juga masuk poket dia lagi.

      Delete
  3. Biar karma ALLAH yang datang ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ... doakan biar mereka terima balasan yang setimpal

      Delete
  4. itu sbb kalau baca bab ni kepala mendidih je

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn ... memang bikin panas betul lah

      Delete
  5. skrg dh tak peduli pasal PM ni lantak lah.. semoga Allah melindungi kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa macam dah tak nak peduli juga ... tapi asyik keluar berita kat TV gerammm betul bila tengok :p

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...