Monday, January 22

Alahai Hanya 14 Entry Sepanjang 2017

Salam ...

Punyalah tak berapa nak update. Sepanjang 2017, hanya published 14 entry sahaja. Alahai, busy sangat la agaknya. Entry pun lebih kepada entry ucap selamat sahaja, sadis ;)

mi kuning sarang burung bungkus telur bebola dan sotong
Gambar sekadar hiasan.
Mee sarang @ mee bungkus telur, resepi penuh, Klik Sini

Memang jarang sangat update blog sepanjang 2017. Cek blog pun jarang. Komen pun jarang juga. Komen mana yang sempat ajer, sebelum baby kacau atau menangis.

Kali ni focus lebih dekat baby. Lagipun encik suami kadang-kadang tegur, asyik blogging ajer :)

Nak blogging ni pun perlukan masa juga. Perlukan masa untuk edit gambar, masa untuk buat ayat dan yang paling banyak masa diperlukan adalah masa nak blogwalking, balas kunjungan rakan-rakan blogger.

Buat semua rakan blogger yang mana BW tak berapa nak singgah blog tu maaf lah yer, BW memang jarang on blog pun, bukan tak sudi tinggalkan jejak.

Kadang-kadang dah plan nak komen blog itu blog ini, tiba-tiba anak-anak kacau lah pulak. Stop sekejap, lepas tu lupa dah stop kat mana. Sampai nak update blog pun dah tak berapa nak ada masa.

Tahun ni harap boleh lah update kerap sikit. Tahun ni dua orang dah sekolah, makin busy sepatutnya. Harap sempat curi masa update blog. Caiyok!!! Caiyok!!!

Kepada semua blogger dan viewer yang masih sudi singgah di blog BuatWanita.Blogpsot.Com ni, terima kasih banyak lah yer, walaupun tak berapa nak upadate, masih juga sudi singgah sini :)

Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)


14 comments:

  1. haha..biasalah tu...
    saya masa tahun 2016...update 2 entry jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha terbalik lah kita ... saya dulu almost hari-hari update, tapi tahun lepas 14 entry jer setahun adoiii :)

      Delete
  2. 14 entri byk tu Zie..JM thn 2017..7 entri je tau..adeh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 14 tu termasuk ucap selamat hari raya, semua entry pendek-pendek belaka ... JM nyer walaupun 7 tarik nafas banyak kali juga nak habiskan baca :)

      Delete
    2. JM 7 entri pun, pengomen beratus! hahaha..

      Delete
    3. JM rerupis, peminat ramai hihi :)

      Delete
  3. kurang blogging? x pe xpe..faham...faham..JM yang single ni pun update 7 entri je setahun..lagi la 'teruk' keh keh keh

    ReplyDelete
  4. biasalah tu...
    kalau dah busy memang semua perkara tak sempat nak buat...
    jemput singgah ke laman sy http://www.vitaminwawa.com/ ,terima kasih...

    ReplyDelete
  5. lebih kurang la dengan saya pun. tgh nak cuba mentain seminggu 1 entri skrg ni.. tu pun rasa macam payah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. payahkan ... saya pun ingat nak update seminggu sekali ... tapi yang hado hihi

      Delete
    2. so far Alhamdulillah.. masih boleh bertahan dengan seminggu 1 entri.. nk lebih x mampu lagi..

      Delete
    3. wahhh terbaiklah ... sambil kerja, sambil blogging, sambil cari jodoh ehhh :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...