Friday, August 7

Petrosains Playsmart Kuantan Memang Best

Salam ...

Last time dah cerita kami ke Mini Zoo, Klik Sini dan Taman Teruntum, Klik Sini. Destinasi seterusnya adalah Petrosains Playsmart.
petrosains playsmart kuantan best
tempat menarik dan best di pahang. petrosains playsmart kuantan best
Pintu masuk Petrosains Playsmart.
Anak-anak semua dah berlari masuk dalam, tak sempat nak selfie :)
petrosains playsmart kuantan best
tempat menarik dan best di pahang. petrosains playsmart kuantan best
Time kami datang ni, temanya adalah dinasour. So, deco-deco semua berkonsepkan dinasour la.
petrosains playsmart kuantan best
tempat menarik dan best di pahang. petrosains playsmart kuantan best
Spot yang digemari boboiboy. Sebab  ada banyak bola-bola.
petrosains playsmart kuantan best
tempat menarik dan best di pahang. petrosains playsmart kuantan best
Cermin ajaib naruto kuasa empat, yang ni naruto gegirl :)
petrosains playsmart kuantan best
tempat menarik dan best di pahang. petrosains playsmart kuantan best
Cermin ajaib lagi, yang ni badan separuh pula.
petrosains playsmart kuantan best
tempat menarik dan best di pahang. petrosains playsmart kuantan best
Antara permainan yang ada di Petrosains Playsmart Kuantan.
petrosains playsmart kuantan best
tempat menarik dan best di pahang. petrosains playsmart kuantan best
Trek kereta. Kena cantum sendiri. Tapi si baby jadikan trek tu kereta tolak ;)
petrosains playsmart kuantan best
tempat menarik dan best di pahang. petrosains playsmart kuantan best
Yang ni ruang main bola, bola keranjang kot. Ada juga ruang bola sepak.
petrosains playsmart kuantan best
tempat menarik dan best di pahang. petrosains playsmart kuantan best
Ada pertandingan mewarna untuk kanak-kanak besar. 
Pertandingan menampal untuk yang kecil. Si babang pun nak join juga ;)
petrosains playsmart kuantan best
tempat menarik dan best di pahang. petrosains playsmart kuantan best
Petrosains Playsmart ni terletak di dalam bangunan Yayasan Pahang.
petrosains playsmart kuantan best
Kepada yang tinggal di Kuantan bolehlah bawa anak ke Petrosains Playsmart ni. Banyak yang boleh dipelajari. Tapi anak-anak BW kecil lagi, semua tahu main aje. Warga Kuantan bolehlah datang selalu, sebab masuk adalah percuma. Banyak juga tempat masuk percuma di Kuantan ni, sesuai dengan destinasi budget kami :)
petrosains playsmart kuantan best
Petrosains Playsmart Kuantan
petrosains playsmart kuantan best
Kompleks Yayasan Pahang,
Tanjung Lumpur, 26060 Kuantan,
Pahang.
petrosains playsmart kuantan best
Waktu Operasi: 
Selasa- Ahad: 9.00 am - 5.00 pm
Isnin & Cuti Umum Tutup
petrosains playsmart kuantan best
Tel : 09 5342290
Fax : 09 5343290
Email : psmartkuantan@gmail.com
Web: Klik Sini
petrosains playsmart kuantan best
Entri Berkaitan;
petrosains playsmart kuantan best
1. Destinasi Budget Cherating Kemaman Kuantan
2. Hotel Tak Best The Legend Resort, Cherating.
3. Taman Teruntum dan Playground Unik
4. Mini Zoo Taman Teruntum, Kuantan Pahang.
5. Kuantan River Front dan Mee Calong Berserah.
petrosains playsmart kuantan best
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)
petrosains playsmart kuantan best

14 comments:

  1. Replies
    1. anak-anak seronok sangat ... ibu ayah je letih menunggu bila masing-masing tak nak balik :)

      Delete
  2. Orang dewasa pun teringin gak nak masuk ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. org dewasa kalau masuk sekejap je dah keluar kot ... tak besar mana pun, cuma budak-budak kan suka sangat :)

      Delete
  3. bebudak mmg teruja tgk tpt mcm ni ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ... teruja sampai tak nak balik :)

      Delete
  4. Salam singgah petang sis...seronoknya anak2 sis...

    ReplyDelete
  5. waaa....sonok laa bwk budak2 kat situ...mcm2 leh tgk heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok sangat anak-anak ... ibu ayah je bosan tunggu lama sangat mainnya :)

      Delete
  6. best bagi kanak2.. pandai anak2 BW selfie :) haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best katanya ... budak zaman sekarang kerjanya selfie aje :)

      Delete
  7. menarik tempat ni..kalau bawak bebudak...dalam 1-2 jam boleh bertahan kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bawa budak ... lebih dari dua jam pun diorang tahan, mak budak je tak tahan :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...