Sunday, August 2

Menu Baking Untuk Bekal Anak Ke Sekolah

Salam ...

Siapa kat sini suka membaking? Kalau ada anak tu, boleh la baking something yang simple untuk dibekalkan ke sekolah. Tak susah mana pun, kacau-kacau pastu masuk oven ;)
menu bekal anak ke sekolah
Roti Telur Bakar Cheese. Bekal Anak Ke Sekolah
Roti Telur Bakar Cheese.
menu bekal anak ke sekolah
Antara menu baking yang sesuai dibekalkan ke sekolah;
menu bekal anak ke sekolah
1. Kentang Bakar Sosej Telur, Klik Sini untuk resepi.
2. Kentang Bakar Berdaging, Klik Sini untuk resepi.
3. Muffin Telur Sosej & Carrot, Klik Sini untuk resepi.
4. Roti Telur Bakar Cheese, Klik Sini untuk resepi.
5. Tart Telur Dengan Roti Shell, Klik Sini untuk resepi.
6. Roti Telur Bakar Ketam, Klik Sini untuk resepi.
7. Muffin Vanilla, Klik Sini untuk resepi.
8. Muffin Jagung, Klik Sini untuk resepi.
9. Muffin Coklat, Klik Sini untuk resepi.
10. Muffin Pisang, Klik Sini untuk resepi.
menu bekal anak ke sekolah
Bekal Anak Ke Sekolah, muffin coklat
Muffin Coklat, extra serbuk koko.
menu bekal anak ke sekolah
Bekal Anak Ke Sekolah muffin telur
Muffin telur dengan sosej dan carrot.
menu bekal anak ke sekolah
Bekal Anak Ke Sekolah muffin vanilla
Muffin vanilla dengan chocolate coins didalam.
menu bekal anak ke sekolah
Entri Berkaitan;
menu bekal anak ke sekolah
menu bekal anak ke sekolah
Thanks For Viewing! By: BW (Buat Wanita)
menu bekal anak ke sekolah

12 comments:

  1. Bekal sekolah pon dah cenggini rupa... Memang classssss laaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kita dulu, bekal cam ni memang classs ... tapi budak sekarang, yang bawa bekal tu takde class :p

      Delete
  2. Sis... nak nak nak...

    Tapau untuk kita juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau untuk orang dewasa, untuk minum petang je ni ... kalau tapau untuk lunch, kenyang ke? ;)

      Delete
  3. membaking? x SUKa!!! membaca blog? YES!!! no 1

    ReplyDelete
  4. lama xmenyinggah sini..sedapnye roti bakar cheesse tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nyum-nyum ... roti bakar cheese anak-anak suka sangat :)

      Delete
  5. arghhh sedapnya BW ! memang suka kalau mkn mcm ni tp nk membako tu malas. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. my dotter pun suka ... actually kacau-kacau bako macam ni lagi mudah compare buat nasi mee goreng bagai :)

      Delete
  6. Nak simpan entry ni nak buat jadi future reference laa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan simpan ... sama-sama kita ajar anak bawa bekal yer :)

      Delete

TERIMA KASIH KERANA BERKUNJUNG DI 'BUAT WANITA', BLOG PERKONGSIAN CERITA, RESEPI & REVIEW. SUDI-SUDIKANLAH TINGGALKAN KOMEN DISINI KAY. THANKS :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...